jan
30

uk-0126-226647-front.jpg

A mai témám nem ez lett volna, de egyik kedves pillanatomban a már majdnem kész írást sikerült elvarázsolnom, úgyhogy előveszem a stúdió témát. Mit lehet csinálni egy stúdióban? Lehet sörözni, lehet nevetni, lehet pihenni, ó nem utolsó sorban lehet dolgozni is, de ezt inkább hívjuk alkotásnak. Az alkotás kreatív munka, ami nem csak abból áll, hogy mint a robotok dolgozik az ember........ hanem nézzétek meg a fiúk szerint hogyan zajlik ez. A nap végére megvolt a siker élmény is és igen jó hangulatban voltak a fiúk. :)

Jöjjön egy kis feeling, mert nekem nagyon tetszik, olyan édesek, és akkor is olyan édesek voltak.

A videó elején a rendező beállítja a szereplőket, majd nem tudunk meg semmit Zoli előző estjéről, mert access denied, de azt megtudjuk hogy a cél majdnem teljesült, csak másfél órás csúszásban van az indulás a tervezetthez képest. Hogyan vészelték át a napot? :)

Mit lehet csinálni egy stúdióban?

A bejegyzés trackback címe:

https://maamee.blog.hu/api/trackback/id/tr863978006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ébredj Fel · http://neoltsal.blog.hu 2012.02.02. 15:29:37

Hűha micsoda videó született! Így tovább :)
süti beállítások módosítása